Asparges- og gulerodssuppe med mandler

Asparges- og gulerodssuppe med mandler

5.0 1 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portioner

Składniki

  • mandler
    50 g
  • skalotteløg (ca. 30 g)
    1
  • ekstra jomfruolivenolie
    30 g
  • asparges skåret i mindre stykker (4 cm) (se tip)
    300 g
  • gulerødder skåret i mindre stykker (4 cm)
    300 g
  • vand
    450 g
  • salt
    1 teske
  • sort peber, stødt
    1 - 2 knivspids

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 477 mg
Białko 5 g
Kalorie 778 kJ / 186 kcal
Tłuszcz 14 g
Błonnik 5.2 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie