
Urządzenia i Akcesoria
鳥巢義大利麵
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
10 人份
Składniki
-
蔥 ,切段(3公分)150 克
-
西洋芹 ,摘除葉子,去除粗纖維,切段(3公分)150 克
-
紅蘿蔔 ,切塊(3公分)150 克
-
橄欖油50 克
-
鹽2 茶匙
-
番茄泥 (tomato purée)60 克
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
水3530 克
-
紅扁豆300 克
-
麵包粉200 克
-
蛋3 顆
-
麵粉 ,手粉用
-
罐裝切碎番茄600 克
-
白巴薩米克醋20 克
-
糖2 茶匙
-
法式酸奶油50 克
-
鹽 ,煮麵用
-
乾義大利麵(長直麵,spaghetti)500 克
-
紅甜椒 ,切成三角形(1公分x 1公分x 1公分)60 克
-
去核黑橄欖 ,切小塊2 - 3 顆
-
新鮮巴西利 ,裝飾用
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
475.5 kcal /
1989.4 kJ
Białko
19.5 g
Tłuszcz
9.7 g
Węglowodany
78.2 g
Błonnik
8.2 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Sód
566.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

小主廚當家
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan