
Urządzenia i Akcesoria
小米高麗菜卷佐蘑菇醬
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 人份
Składniki
小米高麗菜卷
-
粟米250 克
-
水1200 克
-
皺葉甘藍葉 (6大片或12小片)6 - 12 片
-
洋蔥 ,切塊180 克
-
蒜頭2 粒
-
新鮮綜合菇類 (如:蘑菇、野菇、香菇)200 克
-
奶油20 克
-
鹽1 - 1 ½ 茶匙
-
黑胡椒粉½ - ¾ 茶匙
蘑菇醬
-
奶油30 克
-
鮮奶油,含脂量30%以上80 克
-
鹽½ - ¾ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ - ½ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
283 kcal /
1185 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
34 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品層疊出美味
72 Przepisy
Tajwan
Tajwan