Urządzenia i Akcesoria
Trefarvet islagkage
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 43 godz. 35 min
16 stykker
Składniki
Bærlag
-
sukker160 g
-
fløde, cirka 48 %500 g
-
æggeblommer fra mellemstore æg2
-
vaniljeekstrakt, naturlig1 teske
-
havsalt1 knivspids
-
hindbær50 g
-
brombær150 g
Vaniljelag
-
fløde, cirka 48 %470 g
-
mælk240 g
-
sukker140 g
-
æg, medium2
-
2 vaniljestænger, kun kornvaniljepasta1 ½ teske
-
havsalt1 knivspids
Chokoladelag
-
mørk chokolade, 70% små stykker eller knapper180 g
-
mælk200 g
-
fløde, cirka 48 %400 g
-
sukker160 g
-
kakaopulver sigtet4 spsk
-
vaniljeekstrakt, naturlig1 teske
-
æggeblomme fra mellemstore æg4
-
havsalt1 knivspids
Servering
-
friske bær, blandede150 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 skive
Białko
5.7 g
Kalorie
2622 kJ /
627 kcal
Tłuszcz
48.4 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Frosne fristelser
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Vanilje is
12 godz.
Saltkaramel- og chokolademousse
45 min
Karameller
2 godz.
Chokoladeis
12 godz.
Bærskum
10 min
Cremet citronis
12 godz. 10 min
Chokolademousse
3 godz. 20 min
Kaffesmåkager
Brak ocen
Tiramisusmåkager
Brak ocen
Æble-ingefærfigurer
Brak ocen
Passionsfrugtkage med fersken
Brak ocen
Mascarpone-karamelkage
4 godz. 30 min