Wersje kompatybilne
Dondurulmuş, Buharda Pişmiş Sebze Püreleri (Yeşil Fasulye, Bal Kabağı, Pancar)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 g su
- 500 g pancar, kabukları soyulmuş, parçalara bölünmüş (2 cm)
-
500
g taze fasulye, kılçıkları alınmış, ayıklanmış ve parçalara bölünmüş (3-4 cm)
(opcjonalnie)
lub 500 g kuşkonmaz, parçalara bölünmüş (3-4 cm) (opcjonalnie) - 500 g bal kabağı, çekirdekleri çıkarılmış, sert kabukları iyice soyulmuş, parçalara bölünmüş (3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 115 kJ / 27 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 3.7 g
- Tłuszcz
- 0.4 g
- Błonnik
- 2.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Buharda pişmiş karnabahar
30 Min
Patates Püresi
50 Min
Muzlu Elmalı Yulaflı Kek
45min
Buharda pişmiş brokoli
20 Min
Armut ve Nar ile Buharda Pancar Püresi
1h 5min
Narlı Pancar ve Armut Püresi
No ratings
Buharda pişmiş balık filetoları
25 Min
Buharda pişmiş biber
25 Min
Küpler Halinde Tatlı Patates Püresi
45min
Nane, Tarçın ve Zencefilli Çay
No ratings
Körili Mercimek ve Buharda Balkabağı
1h 15min
Yoğurt
19ωρ. 45 λεπτ.