Wersje kompatybilne
Dondurulmuş, Buharda Pişmiş Sebze Püreleri (Yeşil Fasulye, Bal Kabağı, Pancar)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 g su
- 500 g pancar, kabukları soyulmuş, parçalara bölünmüş (2 cm)
-
500
g taze fasulye, kılçıkları alınmış, ayıklanmış ve parçalara bölünmüş (3-4 cm)
(opcjonalnie)
lub 500 g kuşkonmaz, parçalara bölünmüş (3-4 cm) (opcjonalnie) - 500 g bal kabağı, çekirdekleri çıkarılmış, sert kabukları iyice soyulmuş, parçalara bölünmüş (3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 115 kJ / 27 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 3.7 g
- Tłuszcz
- 0.4 g
- Błonnik
- 2.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Buharda pişmiş kuşkonmaz
35 Min
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30 Min
Patates ve Havuç Püresi
45 Min
Pişmiş Beyaz Balık Püresi (Dondurulmuş)
Brak ocen
Domates Soslu Hindi Köfteleri
30 Min
Sebze Suyu
40 Min
Turplu Taze Otlu Quark
5 Min
Küpler Halinde Bezelye Püresi
Brak ocen
Küpler Halinde Havuç Püresi
Brak ocen
Küpler Halinde Bal Kabağı Püresi
45 Min
Sebzeli Pankek (Bebek Yemeği)
45 Min
Buharda pişmiş kabak
35 Min