
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 280 γρ. νερό σε θερμοκρασία δωματίου
- 1 κ.γλ. ξηρή μαγιά
- 1 πρέζα ζάχαρη
- 400 γρ. αλεύρι φαρίνα και λίγο ακόμα για το αλεύρωμα
- 2 κ.γλ. αλάτι, ψιλό
- 170 γρ. τυρί μοτσαρέλα σε κύβους (περίπου 2 εκ.)
- 100 γρ. κρεμμύδι κομμένο στα τέσσερα (1 μέτριο)
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 350 γρ. περαστή ντομάτα, σε κονσέρβα
- 250 γρ. φρέσκα λευκά μανιτάρια σε λεπτές φέτες
- ¼ κ.γλ. βασιλικό, αποξηραμένο
- ¼ κ.γλ. ρίγανη, αποξηραμένη
- ¼ κ.γλ. δεντρολίβανο, αποξηραμένο, ψιλοκομμένο
- 1 πρέζα πιπέρι τσίλι καγιέν, αποξηραμένο, σε νιφάδες
-
λίγη πράσινη πιπεριά (σε λεπτές φέτες)
(opcjonalnie)
lub λίγο σαλάμι πεπερόνι σε φέτες (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 12 κομμάτια
- Kalorie
- 2296 kcal / 9606 kJ
- Białko
- 108 g
- Tłuszcz
- 57 g
- Węglowodany
- 341 g
- Błonnik
- 22 g