
Urządzenia i Akcesoria
Torta paradiso
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 fette
Składniki
-
310 g di burro morbido + q.b. per imburrare
-
200 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
-
360 g di zucchero
-
1 limone preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
-
1 stecca di vaniglia i semini estratti
-
1 pizzico di sale
-
3 uova
-
4 tuorli d'uovo
-
155 g di fecola di patate
-
½ bustina di lievito in polvere (circa 8 grammi)
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
467 kcal /
1954 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
57 g
Błonnik
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Dolce buongiorno
12 Przepisów
Włochy
Włochy