Urządzenia i Akcesoria
Ground Bison Meat
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
450 g
Składniki
-
bison boneless chuck or shoulder, cut in pieces (3 cm), partially frozen (30-40 min.) (see Tip), divided450 g
-
pork fat from butcher, cubed (3 cm) frozen (60 min.) (see Tip), divided150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 450 g
Sód
313.5 mg
Białko
113 g
Kalorie
6018.7 kJ /
1438.5 kcal
Tłuszcz
107.6 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
37.5 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
O Canada
20 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Sautéing Shrimp
Brak ocen
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40 min
Apple and Pear Detox Juice
10 min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
Brak ocen
Allergen Free Chocolate Dipped Fruit
45 min
Rainbow Salad
30 min
Cholent
4 godz. 50 min
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney) Metric
12 godz. 50 min
Basil pesto
10 min
Oriental beef stew with pearl couscous
40 min
Smoothie
5 min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 min