Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 g bison, boneless chuck or shoulder, cut in pieces (3 cm), partially frozen (30-40 min.) (see Tip), divided
- 150 g pork fat, from butcher, cubed (3 cm) frozen (60 min.) (see Tip), divided
- Wartości odżywcze
- na 450 g
- Kalorie
- 6018.7 kJ / 1438.5 kcal
- Białko
- 113 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 107.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 37.5 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 313.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 Std. 15 Min
Soy Chicken with Bok Choy
40min
Lemonade
5 Min
Steamed Frittata Egg Cups
45min
Toasted Coconut Coffee
10min
North Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3 Std. 25 Min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1h 30min
Golden Lassi Smoothie (Matthew Kenney) Metric
10min
Unicorn lemonade
6h 15min
Crawfish Omelet with Holy Trinity Tomatoes
40min
Strawberry Glaze Skin Smoothie
5 Min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1h