Ground Bison Meat

Ground Bison Meat

5.0 2 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
450 g

Składniki

  • bison boneless chuck or shoulder, cut in pieces (3 cm), partially frozen (30-40 min.) (see Tip), divided
    450 g
  • pork fat from butcher, cubed (3 cm) frozen (60 min.) (see Tip), divided
    150 g

Wartości odżywcze na 450 g

Kalorie 1438.5 kcal / 6018.7 kJ
Białko 113 g
Tłuszcz 107.6 g
Węglowodany 0 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 37.5 g
Sód 313.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...