Ground Bison Meat
TM6 TM5

Ground Bison Meat

5.0 (2 oceny)

Składniki

  • 450 g bison, boneless chuck or shoulder, cut in pieces (3 cm), partially frozen (30-40 min.) (see Tip), divided
  • 150 g pork fat, from butcher, cubed (3 cm) frozen (60 min.) (see Tip), divided

Wartości odżywcze
na 450 g
Kalorie
6018.7 kJ / 1438.5 kcal
Białko
113 g
Węglowodany
0 g
Tłuszcz
107.6 g
Tłuszcz nasycony
37.5 g
Błonnik
0 g
Sód
313.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy