Urządzenia i Akcesoria
Ground Bison Meat
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
450 g
Składniki
-
bison boneless chuck or shoulder, cut in pieces (3 cm), partially frozen (30-40 min.) (see Tip), divided450 g
-
pork fat from butcher, cubed (3 cm) frozen (60 min.) (see Tip), divided150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 450 g
Sód
313.5 mg
Białko
113 g
Kalorie
6018.7 kJ /
1438.5 kcal
Tłuszcz
107.6 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
37.5 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
O Canada
20 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Potato Pancakes
45 Min
Thai Beef and Sweet Potato Mash
45 Min
Vegan Oyster Mushroom Soup
Keine Bewertungen
Vegetable pasta soup, Pork roll with vegetables, Puddings, Muffins
1 Std. 40 Min
Mixed Herbs Rice
35 Min
Arroz con leche (Rice Pudding)
3 Std.
Creamy Turmeric Ginger Lemonade
5 Min
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1 Std.
Sautéing Turkey Cubes
Keine Bewertungen
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Salmon Tartare
10 Min
Turkey Breast with Creamy Potato Soup
27 Std.