Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Deig
- 240 g vann
- 5 g tørrgjær
- 10 g melis
- 500 g hvetemel
- ¼ ts salt
Soyamelk og dampende boller
- 1250 g vann
- 100 gram soyabønne, gul, tørket, juster etter smak
- ½ ts nøytral olje
- 50 g melis, juster etter smak
- Wartości odżywcze
- na 1 porsjon
- Kalorie
- 1277.3 kJ / 305.3 kcal
- Białko
- 13.1 g
- Węglowodany
- 56.7 g
- Tłuszcz
- 3.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 111.9 mg