Urządzenia i Akcesoria
Görög húsgolyók bárányhúsból (Keftethes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 adag
Składniki
-
hagyma félbe vágva150 g
-
fokhagyma gerezd1
-
petrezselyem, friss, csak a levelekmenta, friss csak a levelek2 ág
-
extra szűz olívaolaj50 g
-
darált bárányhús500 g
-
tengeri só1 tk
-
feketebors, őrölt½ tk
-
panko zsemlemorzsa60 g
-
oregánó, szárított1 tk
-
búzaliszt lisztezéshez
-
étolaj2 ek
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 adag
Białko
20 g
Kalorie
1164 kJ /
277 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterrán ízek
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Kacsamell narancsos-gyömbéres mártásban, burgonyapürével és zöldbabbal
1 godz. 10 min
Marhapörkölt zsemlegombóccal
1 godz. 30 min
Sertés szűzpecsenye savanyúkáposztával és burgonyapürével
1 godz. 10 min
Mustáros csirkepörkölt
40 min
Töltött csirke zöldfűszeres-gombás rizzsel
2 godz. 15 min
Gnocchi sertéshússal, paradicsommal és cukkínivel
35 min
Csirkemell tekercsek firenzei módra
50 min
Kuszkusz csirkével, bárányhússal és pikáns kolbásszal
Brak ocen
Marinált csirke paprikás káposztán
45 min
Flank steak tormakrémes szósszal
Brak ocen
Ötfűszeres csirke spárgával és borsósalátával
Brak ocen
Kolbászos cowboy gulyás
Brak ocen