Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Deeg
- 240 g water
- 5 g gedroogde gist (ong. 1 volle tl)
- 10 g poedersuiker
- 500 g bloem
- ¼ tl zout
Sojamelk en stomen van broodjes
- 1250 g water
- 100 g sojabonen, geweekt gedurende min. 4 uur en uitgelekt (gewicht na uitlekken ong. 200 g)
- ½ tl olie met neutrale smaak
- 50 g poedersuiker, naar eigen smaak
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1277.3 kJ / 305.3 kcal
- Białko
- 13.1 g
- Węglowodany
- 56.7 g
- Tłuszcz
- 3.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 111.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Keine Bewertungen
Parmezaan op plantaardige basis
5 min
Mochi's met sesamvulling
50min
Tunesische Chorba
45min
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1h
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Keine Bewertungen
Bananenbrood
Keine Bewertungen
Alpenmacaroni
45min
Mediterrane kippenpastei
50min
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8 Std. 10 Min