Urządzenia i Akcesoria
Gebakken buns
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
20 stuks
Składniki
Vleesvulling
-
varkensgehakt400 g
-
zout1 tl
-
suiker15 g
-
gemalen witte peper½ tl
-
geroosterde sesamolie1 tl
-
sojasaus15 g
-
water50 g
Deeg
-
water250 g
-
suiker15 g
-
gedroogde gist1 tl
-
bloem (ong. 10% eiwit)500 g
-
zout½ tl
-
olie5 g
Het bakken van de buns
-
olie1 el
-
water100 g
-
zwart sesamzaad1 tl
-
lente-uien dun gehakt15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
124 mg
Białko
6.8 g
Kalorie
640.4 kJ /
153.2 kcal
Tłuszcz
4.6 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
12.4 g
Węglowodany
20.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Traditionele recepten
47 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Cider-Kipstoofpot
Brak ocen
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Brak ocen
Mojito
5 min
Shakshuka
50 min
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Brak ocen
Tostadas met kip
40 min
Enchiladas met rundvlees
30 min
Hornazo
Brak ocen
Gnocchi Tricolore
35 min
Lactose- en eivrije cookies met chocolade
20 min
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Brak ocen
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2 godz. 10 min