Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Vleesvulling
- 400 g varkensgehakt
- 1 tl zout
- 15 g suiker
- ½ tl gemalen witte peper
- 1 tl geroosterde sesamolie
- 15 g sojasaus
- 50 g water
Deeg
- 250 g water
- 15 g suiker
- 1 tl gedroogde gist
- 500 g bloem (ong. 10% eiwit)
- ½ tl zout
- 5 g olie
Het bakken van de buns
- 1 el olie
- 100 g water
- 1 tl zwart sesamzaad
- 15 g lente-uien, dun gehakt
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 640.4 kJ / 153.2 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 20.5 g
- Tłuszcz
- 4.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.4 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 124 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vanillesaus (crème anglaise)
10min
Zalmvlecht
Keine Bewertungen
Pindakaas en koekjesijs
Keine Bewertungen
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
Keine Bewertungen
Ovenburger
1óra 45p
Vegan kaas dip
40 Min
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45 Min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1 Std.
Roggebroodjes
Keine Bewertungen
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Keine Bewertungen
Driekoningentaart met pompoen
Keine Bewertungen
Tostadas met kip
40 Min