Urządzenia i Akcesoria
Gebakken buns
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
20 stuks
Składniki
Vleesvulling
-
varkensgehakt400 g
-
zout1 tl
-
suiker15 g
-
gemalen witte peper½ tl
-
geroosterde sesamolie1 tl
-
sojasaus15 g
-
water50 g
Deeg
-
water250 g
-
suiker15 g
-
gedroogde gist1 tl
-
bloem (ong. 10% eiwit)500 g
-
zout½ tl
-
olie5 g
Het bakken van de buns
-
olie1 el
-
water100 g
-
zwart sesamzaad1 tl
-
lente-uien dun gehakt15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
124 mg
Białko
6.8 g
Kalorie
640.4 kJ /
153.2 kcal
Tłuszcz
4.6 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
12.4 g
Węglowodany
20.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Traditionele recepten
47 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Brak ocen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Brak ocen
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Brak ocen
Parmezaan op plantaardige basis
5 min
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Brak ocen
Schiacciata met gerookte zalm
Brak ocen
Zoetzure dhal
Brak ocen
Pierogi met vlees
1 godz.
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30 min
Pindakaas Havermoutbal
Brak ocen
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Brak ocen
Vegan moussaka
1 godz. 50 min