Urządzenia i Akcesoria
Pierogi met vlees
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porties
Składniki
Vulling
-
uien in vier gesneden100 g
-
koolzaadolie20 g
-
rundvlees gekookt, in stukken (zie tip)320 - 350 g
-
wortelen gekookt, in stukken (zie tip)40 - 50 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gedroogde marjolein¼ - ½ tl
Pierogi
-
water en iets meer om de pierogi te koken250 g
-
ei1
-
koolzaadolie20 g
-
bloem en iets meer om te bestuiven560 g
-
zout en iets meer om de pierogi te koken1 snuifje
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
20.3 g
Kalorie
2006 kJ /
479 kcal
Tłuszcz
12.1 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
74.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Traditionele recepten
47 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Pre-workout Kokosrepen
Brak ocen
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Brak ocen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Brak ocen
Duitse brunch
1 godz. 15 min
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Brak ocen
Kurkuma schillen
Brak ocen
Hainanese kiprijst
1 godz. 20 min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Brak ocen
Glühwein
15 min
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Brak ocen
Alpenmacaroni
45 min
Minipizza’s
1 godz. 20 min