Urządzenia i Akcesoria
Pastelera de choclo (pudim de milho)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 doses
Składniki
-
milho congelado1000 g
-
manjericão6 folhas de
-
cebola cortada em pedaços450 g
-
azeite50 g
-
paprika1 - 2 c. chá de
-
Manteiga q.b. p/ untar
-
sal2 c. chá de
-
açúcar45 g
-
leite100 g
-
pimenta preta1 pitada de
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 doses
Białko
6 g
Kalorie
1335 kJ /
319 kcal
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ontem. Hoje. Sempre.
50 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Rolinhos de peru com maçã e sálvia
Keine Bewertungen
Sopa paraguaia - Paraguai
Keine Bewertungen
Drink espumante com gengibre
Keine Bewertungen
Risoto de pera com gorgonzola
30 Min
Risoto milanese
25 Min
Cassoulet
13 Std.
Salmão com ervas, purê de mandioquinha e aspargos
30 Min
Biscoito amanteigado com pistache e cranberry
2 Std. 30 Min
Torta de maracujá com chocolate
4 Std. 15 Min
Cuscuz de carne seca
1 Std. 35 Min
Trouxa de abóbora e especiarias
1 Std.
Pisco Sour
10 Min