Pane dolce per la colazione

Pane dolce per la colazione

4.8 156 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
38 fette

Składniki

Crumble
  • di farina tipo 00
    30 g
  • di zucchero
    20 g
  • di burro a pezzi
    25 g
Pan brioche
  • uova
    2
  • tuorli
    2
  • di burro a pezzi
    100 g
  • di zucchero
    50 g
  • di zucchero vanigliato
    1 cucchiaino
  • di lievito di birra fresco sbriciolato
    25 g
  • di latte
    150 g
  • di farina tipo 00
    500 g
  • di sale
    5 g

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 90.5 kcal / 379 kJ
Białko 2.2 g
Tłuszcz 3.5 g
Węglowodany 12.7 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 2.1 g
Sód 58.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...