
Urządzenia i Akcesoria
Pane dolce per la colazione
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
38 fette
Składniki
Crumble
-
di farina tipo 0030 g
-
di zucchero20 g
-
di burro a pezzi25 g
Pan brioche
-
uova2
-
tuorli2
-
di burro a pezzi100 g
-
di zucchero50 g
-
di zucchero vanigliato1 cucchiaino
-
di lievito di birra fresco sbriciolato25 g
-
di latte150 g
-
di farina tipo 00500 g
-
di sale5 g
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
90.5 kcal /
379 kJ
Białko
2.2 g
Tłuszcz
3.5 g
Węglowodany
12.7 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Sód
58.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Ieri. Oggi. Sempre
50 Przepisów
Włochy
Włochy