Pane dolce per la colazione

Pane dolce per la colazione

4.8 159 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
38 fette

Składniki

Crumble
  • 30 g di farina tipo 00
  • 20 g di zucchero
  • 25 g di burro a pezzi
Pan brioche
  • 2 uova
  • 2 tuorli
  • 100 g di burro a pezzi
  • 50 g di zucchero
  • 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
  • 25 g di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 150 g di latte
  • 500 g di farina tipo 00
  • 5 g di sale

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 90.5 kcal / 379 kJ
Białko 2.2 g
Tłuszcz 3.5 g
Węglowodany 12.7 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 2.1 g
Sód 58.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...