Urządzenia i Akcesoria
Pane dolce per la colazione
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
38 fette
Składniki
Crumble
-
30 g di farina tipo 00
-
20 g zucchero
-
25 g di burro a pezzi
Pan brioche
-
2 uova
-
2 tuorli
-
100 g di burro a pezzi
-
50 g zucchero
-
1 cucchiaino di zucchero vanigliato
-
25 g di lievito di birra fresco sbriciolato
-
150 g di latte
-
500 g di farina tipo 00
-
5 g di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 fetta
Sód
58.2 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
379 kJ /
90.5 kcal
Tłuszcz
3.5 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
12.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ieri. Oggi. Sempre
50 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Panini al latte condensato
1 godz. 15 min
Brioches ripiene alle mele
4 godz.
Panini bovoli
4 godz.
Buchteln alla confettura di prugne
4 godz. 10 min
Cruffin (TM6)
4 godz. 30 min
Treccia di pane alle olive
5 godz. 30 min
Panini al curry e ricotta
2 godz. 35 min
Panini morbidi dolci
1 godz. 30 min
Trecce dolci
4 godz.
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7 godz.
Brioche francese al burro
5 godz. 40 min
Treccia al latte
2 godz. 30 min