Urządzenia i Akcesoria
反轉蘋果塔
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
8 人份
Składniki
麵糰
-
麵粉150 克
-
奶油 切小塊,多備一點塗抹用75 克
-
冷水50 克
-
鹽1 小撮
焦糖醬
-
細砂糖150 克
-
奶油 冷藏,切成小塊70 克
-
水1030 克
-
檸檬汁1 茶匙
-
料理用蘋果 (品種如 Golden, Reine des Reinettes, Braeburn 或 Boskoop)8 - 9 顆
-
醋1 大匙
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
28 mg
Białko
3 g
Kalorie
1522 kJ /
364 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
過去、現在、始終如一
50 Przepisów
Tajwan
Tajwan