Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dressing
- 80 g rote Zwiebeln, halbiert
- ½ Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 3 EL Rapsöl
- 3 EL Apfelessig
- 1 EL Wasser
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
Gelbe Fisolen
- 500 g Wasser
- 500 g gelbe Fisolen, frisch, halbiert
- 1 TL Salz
- Wartości odżywcze
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 402.8 kJ / 95.8 kcal
- Białko
- 3.4 g
- Węglowodany
- 5.5 g
- Tłuszcz
- 6.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.6 g
- Błonnik
- 4.3 g
- Sód
- 588.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Schneller Gemüsesuppentopf
40 min
Haferflockensuppe
20 min
Krautsuppe
55min
Gebundene Gemüsesuppe mit Polenta
45 min
Kräutertopfen
15min
Risi-Bisi
30 min
Erdäpfelsalat
1h
Fisolengulasch
1h 10min
Gemüseplatte mit Petersilien-Zitronensauce
50min
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50min
G’selchtes mit Sauerkraut und Semmelknödeln
1h
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3h