Low fat vanilla and raspberry skyr ice cream
TM6

Low fat vanilla and raspberry skyr ice cream

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 120 - 130 g xylitol
  • 4 egg yolks
  • 320 g milk, 2,5%
  • 1 vanilla pod, seeds only
  • 400 g skyr
  • ½ tsp xanthan gum
  • 250 g fresh raspberries
  • 30 g agave syrup
  • 30 g water

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
805.2 kJ / 192.5 kcal
Białko
5.6 g
Węglowodany
35.3 g
Tłuszcz
6.5 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Błonnik
2.9 g
Sód
63.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy