
Urządzenia i Akcesoria
脆皮巧克力蛋糕
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
12 人份
Składniki
-
麵包粉 ,灑粉用2 大匙
-
蕎麥 (opcjonalnie)25 克
-
奶油,有鹽或無鹽 ,多備一點塗抹用少許
-
黑巧克力 ,切塊100 克
-
奶油,有鹽或無鹽 ,切塊,室溫軟化170 克
-
糖150 克
-
鹽½ 茶匙
-
蛋3 顆
-
麵粉250 克
-
泡打粉10 克
-
牛奶20 克
Wartości odżywcze na 12 人份
Kalorie
3648 kcal /
15263 kJ
Białko
57 g
Tłuszcz
197 g
Węglowodany
419 g
Błonnik
21 g
Tłuszcz nasycony
117 g
Sód
2022 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

TM6 「模」力全開
44 Przepisy
Tajwan
Tajwan