
Urządzenia i Akcesoria
蔬食甜菜根漢堡
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
12 個
Składniki
漢堡麵糰
-
水600 克
-
新鮮酵母15 克
-
全脂牛奶100 克
-
糖30 克
-
麵粉 ,多備一點灑粉用500 克
-
蛋2 顆
-
奶油,有鹽或無鹽 ,切塊,室溫軟化80 克
-
鹽2 小撮
甜菜根餅
-
紅蘿蔔 ,切塊70 克
-
蒜頭4 粒
-
罐裝白色鷹嘴豆 ,瀝乾260 克
-
蕎麥粉80 克
-
甜菜根 ,煮熟,切塊370 克
-
橄欖油 ,多備一點塗抹用10 克
-
南瓜籽20 克
-
亞麻子 (棕色)30 克
-
孜然粉1 大匙
-
鹽 ,依個人口味調整3 小撮
-
胡椒粉 ,依個人口味調整3 小撮
-
蛋 ,打散1 顆
-
芝麻 (任一種類)2 大匙
優格醬
-
蒜頭½ 粒
-
白芝麻醬1 大匙
-
鹽 ,依個人口味調整3 小撮
-
胡椒粉 ,依個人口味調整3 小撮
-
原味優格250 克
-
沙拉葉12 片
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
369.3 kcal /
1549.7 kJ
Białko
13.3 g
Tłuszcz
12.8 g
Węglowodany
47 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Sód
475.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

TM6 「模」力全開
44 Przepisy
Tajwan
Tajwan