Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g ceapă, tăiată jumătăți
- 2 căței de usturoi (opcjonalnie)
- 2200 g dovlecei, tăiați bucăți (2-3 cm)
- 600 g apă
-
3
cuburi de concentrat vegetal (pentru 0,5 l), fărâmițate
lub 4 lingurițe cu vârf concentrat pastă de legume - 2 lingurițe sare
- 1 linguriță piper măcinat
- 30 g unt
- 120 g cremă de brânză
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 414 kJ / 99 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 928 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salată de linte și mentă
Brak ocen
Sushi cu ciuperci Portobello
Brak ocen
Ceai rece cu hibiscus și lămâie
Brak ocen
Spaghetti cu usturoi, ulei și peperoncino
Brak ocen
Pinot Freezio - Slushies cu ananas și vin alb
Brak ocen
Tsoureki (Pâine grecească de Paște)
2 godz. 20 min
Struffoli (Italia)
Brak ocen
Tartă cu mere
1h
Cocktail tropical
10min
Negresă cu caramel
1 godz. 20 min
Salată cu varză roșie, smochine și Gorgonzola
10min
Borș ucrainean
35 min