Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g ceapă, tăiată jumătăți
- 2 căței de usturoi (opcjonalnie)
- 2200 g dovlecei, tăiați bucăți (2-3 cm)
- 600 g apă
-
3
cuburi de concentrat vegetal (pentru 0,5 l), fărâmițate
lub 4 lingurițe cu vârf concentrat pastă de legume - 2 lingurițe sare
- 1 linguriță piper măcinat
- 30 g unt
- 120 g cremă de brânză
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 414 kJ / 99 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 928 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Budincă de orez cu caise, gătită lent
5 Std. 35 Min
Supă cremă de sparanghel
25 Min
Jeleu de chilli
Brak ocen
Salată de radicchio cu arpacaș și linte
Brak ocen
Cuburi de zahăr cu mentă
24h
Supă de dovleac
Brak ocen
Plăcințele cu carne și rozmarin
Brak ocen
Crochete de cartofi
35 min
Chiftele din cartofi cu umplutură de ciuperci
1 Std.
Mușchiuleț de porc umplut cu prune uscate
Brak ocen
Supă cremoasă de roșii
Brak ocen
Pere în vin roșu
3h 20min