Urządzenia i Akcesoria
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
6 porties
Składniki
Geroosterde kokos-streusel
-
bloem50 g
-
boter koud30 g
-
gemalen kaneel5 g
-
bruine suiker30 g
-
kokosvlokken30 g
Ananas met chilisiroop
-
verse ananas (ong. 2 kg)1
-
gemalen chilipeper2 - 3 snuifjes
-
fijne suiker350 g
-
water1150 g
-
witte rum80 g
-
ijs (citroen, kokosnoot...), als afwerking
-
verse muntblaadjes als afwerking
-
poedersuiker50 g
-
maïzena (zetmeel)1 el
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
57.2 mg
Białko
4.8 g
Kalorie
2761.7 kJ /
651.2 kcal
Tłuszcz
10.3 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
136 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Slowcooken
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Brak ocen
Zeevruchtenrijst
Brak ocen
Ovengebakken Groentechips
1 godz. 45 min
Chilli con carne
35 min
Pompoen vingers
1 godz. 30 min
Sous-vide peren met kaneel
2 godz. 5 min
Chai-theepoeder
15 min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Brak ocen
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Brak ocen
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Brak ocen
Dim sum 'Sieuw mai'
Brak ocen
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1 godz. 10 min