Wersje kompatybilne
Rybí frikadely s crème fraîche dipem s medvědím česnekem
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Crème fraîche dip s medvědím česnekem
- 50 gramů medvědího česneku, překrojeného napůl
- 2 snítky čerstvé meduňky, jen lístky
- 200 gramů crème fraîche
- ½ citrónu, chemicky neošetřeného
- ¼ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 čajová lžička medu
- ½ čajové lžičky hořčice
Rybí frikadely
- 50 gramů medvědího česneku, překrojeného napůl
- 1 šalotka
- 600 gramů filetů z tresky, na kousky
- 150 gramů toustového chleba, na kousky (2 cm)
- ½ citrónu, chemicky neošetřeného
- 2 vejce
- 1 čajová lžička soli
- 2 špetky mletého černého pepře
- 20 gramů hořčice
- 2 polévkové lžíce oleje
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1911 kJ / 457 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kachní prsa s ostružinovou omáčkou a celerovým pyré
40 min
Malajské kokosové kuře
10h
Losos v javorovo-hořčičné omáčce s brokolicí
20 min
Salát s cuketou a chřestem
35 min
Plněná rajčata s rýží, s omáčkou z kešu ořechů a bazalky
1h 30 min
Caponata
30min
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35 min
Losos en crôute s citrónovým rizotem
1óra 15p
Treska v papilotě s celerovým pyré
45 min
Kuřecí karbanátky s mátovým jogurtem
45 min
Středomořský bramborový salát
1óra 10p
Polévka z pečené dýně
50min