Wersje kompatybilne
Rybí frikadely s crème fraîche dipem s medvědím česnekem
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Crème fraîche dip s medvědím česnekem
- 50 gramů medvědího česneku, překrojeného napůl
- 2 snítky čerstvé meduňky, jen lístky
- 200 gramů crème fraîche
- ½ citrónu, chemicky neošetřeného
- ¼ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 čajová lžička medu
- ½ čajové lžičky hořčice
Rybí frikadely
- 50 gramů medvědího česneku, překrojeného napůl
- 1 šalotka
- 600 gramů filetů z tresky, na kousky
- 150 gramů toustového chleba, na kousky (2 cm)
- ½ citrónu, chemicky neošetřeného
- 2 vejce
- 1 čajová lžička soli
- 2 špetky mletého černého pepře
- 20 gramů hořčice
- 2 polévkové lžíce oleje
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1911 kJ / 457 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Boloňské ragú
1h 15min
Omáčka Mornay
15 Min
Musaka
1 godz. 55 min
Halloumi salát
20 min
Indické máslové kuře (Butter chicken)
1h
Karibské kari
45 min
Bulgurový salát s granátovým jablkem a fetou
50 min
Hráškové pesto s ricottou
10min
Caesar salát s chřestem a jahodami
40 Min
Holandská omáčka
15 Min
Špaldový salát
20 min
Lilkové ragú s cizrnou
45 min