
Urządzenia i Akcesoria
巧克力滿點蛋糕
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
12 片
Składniki
巧克力海綿蛋糕
-
無鹽奶油 ,室溫軟化,多備一點塗抹用200 克
-
細砂糖320 克
-
蛋2 顆
-
中筋麵粉240 克
-
可可粉 (任一種類)50 克
-
小蘇打1 ½ 茶匙
-
天然香草精1 茶匙
-
海鹽1 小撮
-
滾水 (95-100°C)120 克
-
牛奶120 克
-
酸奶油150 克
鮮奶油餡
-
鮮奶油 (脂肪含量約48%)300 克
-
冰糖粉30 克
裝飾
-
新鮮綜合莓果 ,若莓果尺寸太大可依喜好切小塊240 克
-
新鮮綜合莓果120 克
Wartości odżywcze na 1 片
Kalorie
896 kcal /
3748 kJ
Białko
10.1 g
Tłuszcz
62.3 g
Węglowodany
73.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

50週年特選蛋糕選集
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan