Urządzenia i Akcesoria
Jordbær dyppet i sjokolade og kakao for to
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 porsjoner
Składniki
Sjokoladetrukne jordbær
-
jordbær450 g
-
halvsøt sjokolade315 g
-
30 g kokosoljevegetabilsk matfett30 g
Varm kakao
-
helmelk450 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Białko
21 g
Kalorie
5310 kJ /
1269 kcal
Tłuszcz
89 g
Błonnik
22 g
Węglowodany
100 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Valentine's Day
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Brak ocen
Havregrøt med yoghurt og bær
10 min
Havregrøt med sjokolade og pære
20 min
Mandel og kokoskjeks
Brak ocen
Bærsorbet med rødbeter
Brak ocen
Dessert med appelsin og pasjonsfrukt
Brak ocen
Fersken i hvitvinsirup
Brak ocen
Kaffeknas med kokosnøtt
Brak ocen
Fruktgelé
Brak ocen
Mandel- og daddelbarer
2 godz. 15 min
Polske crêpes
Brak ocen
Sjokolade Frangelico® is
Brak ocen