Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 油
- 4 根 葱 ,切末
- 1 片 姜 ,切丝
- 30 克 西班牙火腿 ,切末
- 300 克 蚕豆
- ½ 茶匙 盐
- ½ 茶匙 糖
- 60 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1302 kJ / 311.5 kcal
- Białko
- 18.3 g
- Węglowodany
- 31.4 g
- Tłuszcz
- 12.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.1 g
- Błonnik
- 4.8 g
- Sód
- 597.4 mg