Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gelatina de anís
- 2 hojas de gelatina
- 10 - 12 cerezas
- 100 g de agua
- 100 g de licor de anís
- cubitos de hielo
- Wartości odżywcze
- na 10 unidades
- Kalorie
- 739.8 kJ / 177 kcal
- Białko
- 0.7 g
- Węglowodany
- 16.8 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 6.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Licor de chocolate blanco
1h 20min
Helado de regaliz
4 Std. 15 Min
Licor de frutos rojos (Beerenlikör)
25min
Corte de semifrío de chocolate
4h 10min
Tartaletas de filo con fresas y queso de cabra
30min
Licor de huevo
15min
Brebaje sangriento
5min
Menú: Vichyssoise. Salmón con espárragos verdes y salsa de queso manchego. Quesillo de yogur
1 Std. 10 Min
Kringle Estonia con melocotón y salsa de caramelo
1 Std. 40 Min
Licor de chocolate y café
50min
Rollitos de pollo con salsa agridulce
45min
Tronco de pan relleno
2h 15 min.