Cerezas en gelatina de palomita de chinchón

Cerezas en gelatina de palomita de chinchón

3.3 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
10 unidades

Składniki

Gelatina de anís
  • hojas de gelatina
    2
  • cerezas
    10 - 12
  • de agua
    100 g
  • de licor de anís
    100 g
  • cubitos de hielo

Wartości odżywcze na 10 unidades

Kalorie 177 kcal / 739.8 kJ
Białko 0.7 g
Tłuszcz 0.3 g
Węglowodany 16.8 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Sód 6.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...