Cerezas en gelatina de palomita de chinchón
TM6 TM5

Cerezas en gelatina de palomita de chinchón

3.3 (4 oceny)

Składniki

Gelatina de anís

  • 2 hojas de gelatina
  • 10 - 12 cerezas
  • 100 g de agua
  • 100 g de licor de anís
  • cubitos de hielo

Wartości odżywcze
na 10 unidades
Kalorie
739.8 kJ / 177 kcal
Białko
0.7 g
Węglowodany
16.8 g
Tłuszcz
0.3 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Błonnik
0.7 g
Sód
6.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy