Urządzenia i Akcesoria
Cerezas en gelatina de palomita de chinchón
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
10 unidades
Składniki
Gelatina de anís
-
2 hojas de gelatina
-
10 - 12 cerezas
-
100 g de agua
-
100 g de licor de anís
-
cubitos de hielo
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 10 unidades
Sód
6.3 mg
Białko
0.7 g
Kalorie
739.8 kJ /
177 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
16.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sorbete de café exprés
5 min
Biscuit de turrón
6 godz. 15 min
Helado de piña
8 godz. 20 min
Huesos de San Expedito
30 min
Delicias de melocotón en conserva
5 godz.
Pestiños borrachuelos
50 min
Hornazo de Salamanca
50 min
Cuajada de carnaval
4 godz. 45 min
Flores de carnaval
40 min
Hojaldrinas de naranja
2 godz.
Roscos de vino
45 min
Roscos chiclaneros
1 godz.