Cerezas en gelatina de palomita de chinchón

Cerezas en gelatina de palomita de chinchón

3.3 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
10 unidades

Składniki

Gelatina de anís
  • 2 hojas de gelatina
  • 10 - 12 cerezas
  • 100 g de agua
  • 100 g de licor de anís
  • cubitos de hielo

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 10 unidades

Sód 6.3 mg
Białko 0.7 g
Kalorie 739.8 kJ / 177 kcal
Tłuszcz 0.3 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Węglowodany 16.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...