Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g pâine albă, veche de două zile, fără coajă, tăiată bucăți (3 cm)
- 200 g apă
- 20 g ceapă (opcjonalnie)
- 50 g icre de somon
- 20 g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă (cca. ½ lămâie)
- 30 g ulei de măsline
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 387 kJ / 92 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 0.7 g
Alternatywne przepisy
Sos de mere
20 Min
Supă de pește pescar și crevete
1 Std.
Piñarita
5 Min
Suc de rubarbă și căpșune
45min
Supă din capete de sparanghel
55 min
Pateu țărănesc
48h
Supă cremă de fetică, broccoli cu sos de măsline
45min
Sos de ciuperci și anghinare
Keine Bewertungen
Cuib de bezea cu zmeură
4 Std. 10 Min
Dulceață de ardei iuți
35min
Pate de ficat cu Riesling
3 Std.
Supă cu dovleac Kabocha, ghimbir și curry
50min