Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g pâine albă, veche de două zile, fără coajă, tăiată bucăți (3 cm)
- 200 g apă
- 20 g ceapă (opcjonalnie)
- 50 g icre de somon
- 20 g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă (cca. ½ lămâie)
- 30 g ulei de măsline
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 387 kJ / 92 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 0.7 g
Alternatywne przepisy
Pate de ficat cu Riesling
3h
Cozonac Unguresc cu mac (Baigli cu mac)
3 Std. 15 Min
Tagine cu legume și năut
50 Min
Mousse de zmeură și limetă
5 min
Salată de sfeclă roșie
15min
Jeleu de merișoare
Brak ocen
Rulouri de miel cu scorțoneră și cartofi dulci
Brak ocen
Supă cu ciuperci shiitake
35 min
Pateu în crustă (Spania)
10óra
Pește slab sous-vide
Brak ocen
Chawan mushi (cremă japoneză de ou, sărată )
35 min
Gem de smochine și caise
40 Min