Urządzenia i Akcesoria
Vaječná tlačenka
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
12 plátků
Składniki
-
1 špetka mletého černého pepře
-
3 snítky čerstvé petržele
-
330 gramů zeleninové směsi, nakládané (hmotnost včetně nálevu), např. Moravanka®
-
8 vajec, uvařených na tvrdo
-
200 gramů masového vývaru vychladlého, nebo jak je uvedeno v návodu na přípravu želatiny
-
1 balíček želatiny v prášku na vaječnou tlačenku
-
200 gramů měkkého salámu vcelku, nakrájeného na kousky
-
100 gramů majonézy
-
2 špetky soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 plátek
Białko
7.4 g
Kalorie
832 kJ /
199 kcal
Tłuszcz
16.1 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
4.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Recepty roku 2018
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Cuketová čalamáda na topinky
25 min
Hanácký salát
5 min
Studentská retro pomazánka (Sloní žrádlo)
50 min
Cibulový koláč
1 godz. 15 min
Variace na vlašský salát
5 min
Zelňačka
25 min
Škvarkové placky
1 godz. 10 min
Škvarková pomazánka
5 min
Sádlo se škvarky a tymiánem
2 godz. 5 min
Hermelínová pěna
10 min
Bramboráky
45 min
Houskové knedlíky
50 min