Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 špetka mletého černého pepře
- 3 snítky čerstvé petržele
- 330 gramů zeleninové směsi, nakládané (hmotnost včetně nálevu), např. Moravanka®
- 8 vajec, uvařených na tvrdo
- 200 gramů masového vývaru, vychladlého, nebo jak je uvedeno v návodu na přípravu želatiny
- 1 balíček želatiny v prášku, na vaječnou tlačenku
- 200 gramů měkkého salámu, vcelku, nakrájeného na kousky
- 100 gramů majonézy
- 2 špetky soli
- Wartości odżywcze
- na 1 plátek
- Kalorie
- 832 kJ / 199 kcal
- Białko
- 7.4 g
- Węglowodany
- 4.9 g
- Tłuszcz
- 16.1 g
- Błonnik
- 0.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pomazánka z čabajky nebo loveckého salámu
5min
Špekové knedlíky
50 min
Chlupaté knedlíky
1h 5min
Kapání do polévky
25 min
Studentská retro pomazánka (Sloní žrádlo)
50 min
Coleslaw
10min
Čabajská pomazánka
15 Min
Falešná humrová pomazánka
15 Min
Škvarková pomazánka
5min
Pikantní pomazánka k pivu
12min
Hermelínová pěna
10min
Pomazánka z krabích tyčinek
6 min