Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g ulei vegetal
- 1 ceapă, tăiată clini
- 400 g escalop de curcan, tăiat fâșii (3 cm x 1 cm)
- 250 g ciuperci champignon, proaspete, tăiate jumătăți sau sferturi
- sare pentru sărat apa de fiert tăițeii
- apă pentru fiert tăițeii
-
½
linguriță concentrat pastă de pui
lub ½ cub de concentrat de pui (pentru 0,5 l) - 200 g smântână
- 2 lingurițe muștar
-
500
g tăiței cu ou tip Spätzle, proaspeți
lub 500 g paste proaspete - 15 g amidon de porumb
- ½ linguriță piper măcinat
- ½ legătură cepșoară, tăiată fin
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2521 kJ / 600 kcal
- Białko
- 37 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Tłuszcz nasycony
- 15 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 773 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Somon cu orez și sos de mărar
40 min
Pui cu sos cremos de boia
40 min
Pui cu lămâie și usturoi
30 min
Pui cu boia și sos de smântână
1 Std. 15 Min
Mușchi de porc cu pesto de broccoli și lipii
40 min
Salată cu pui și morcovi glazurați
45 min
Cotlete de miel la grătar cu sos de chilli și tamarin
55 Min
Fleică de porc cu ceapă verde
1 Std. 10 Min
Tocăniță cremoasă de pui cu muștar
40 min
Chiftele cu sos de ciuperci și vin
35 min
Supă irlandeză de cartofi
35 min
Nuggets de pui cu susan
40 min