Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Profiterolky
- 1075 gramů vody
- 25 gramů másla, na kousky
- 1 špetka soli
- 90 gramů hladké mouky
- 2 vejce
Hráškový krém s parmazánem
- 30 gramů pistáciových oříšků, nesolených
- 100 gramů parmazánu, na kousky (2–3 cm)
- 70 gramů cibule, na kousky
- 20 gramů extra panenského olivového oleje
- 250 gramů mraženého zeleného hrášku
- 100 gramů vody
- 200 gramů ricotty
- 5 lístků čerstvé bazalky
- 1 špetka soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1192 kJ / 285 kcal
- Białko
- 14.4 g
- Węglowodany
- 14.7 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 3.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Slaný koláč Quiche Lorraine
50min
Glazovaná karotka s medem
1 godz. 20 min
Placky z bílého chleba s malinovou omáčkou (bez cukru)
1h 10min
Salát s mangem, červenou čekankou a quinoou
1 godz.
Lososová skotská vejce s omáčkou z medové hořčice
1 godz.
Milkshake s burákovým máslem
15min
Pistáciové tartaletky s ricottou a borůvkami
2 godz. 30 min
Chutney z červené cibule
1h 10min
Briošky (Brioches)
1 godz. 20 min
Čedarový dip s jalapeño papričkami
15min
Malinové makronky
26 godz.
Mini Pavlova
1h 45min