Urządzenia i Akcesoria
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake (Metric)
Przygotowanie 1 godz. 30 min
Czas całkowity 14 godz. 30 min
15 pieces
Składniki
Raspberry Confit
-
fresh raspberries340 g
-
lemon juice1 tbsp
-
pectin powder¾ tsp
-
sugar30 g
Almond Cake
-
almond paste softened170 g
-
butter, unsalted diced, room temperature170 g
-
sugar170 g
-
almond flour130 g
-
sour cream170 g
-
eggs, large3
-
baking powder1 tbsp
-
salt⅛ tsp
White Chocolate Rose Water Vanilla Mousse
-
gelatin, silver grade2 sheets
-
cold water to cover
-
170 g white chocolate, Valrhona Ivoire 35% (see Tip)white chocolate Valrhona Ivoire 35% (see Tip)170 g
-
whole milk60 g
-
whipping cream divided455 g
-
vanilla pod1
-
rose water to taste1 - 2 tsp
Mirror Glaze
-
4 ½ sheets gelatin, silver gradegelatin powder, unflavoured1 tbsp
-
water6 tbsp
-
sugar170 g
-
glucose syrup (see Tip)2 tsp
-
whipping cream155 g
-
155 g white chocolate, Valrhona Ivoire 35% (see Tip)white chocolate Valrhona Ivoire 35% (see Tip)155 g
-
red food colouring gel, to desired tint1 - 3 tsp
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
155 mg
Białko
7 g
Kalorie
2473 kJ /
591 kcal
Tłuszcz
42 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
22 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiralized Zucchini Pasta with Broccoli Pesto
30 min
Cheesecake (Baked)
7 godz. 20 min
Waffle Cones
35 min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3 godz. 40 min
Boules d'amour (Coconut Snowballs) Metric
1 godz.
Lemongrass and mint prosecco
1 godz.
Squid and Shrimp Risotto
1 godz.
Pomegranate Mojito
10 min
Creamy Fruity Gelatins
7 godz. 30 min
Cranberry Jelly
40 min
Budín de Pan Cubano (Bread Pudding)
3 godz.
Lobster Bisque
1 godz. 50 min