Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit (Metric)
TM6 TM5

Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit (Metric)

5.0 (1 ocena)

Składniki

Brioche

  • 210 g bread flour, plus extra to dust
  • 2 eggs, large
  • 4 egg yolks, from large eggs
  • 30 g sugar
  • 1 ½ tsp glucose syrup (see Tip)
  • 1 tsp dried instant yeast
  • 15 g whole milk
  • ½ tsp salt
  • 90 g butter, unsalted, diced, chilled, plus extra to grease
  • 1 egg yolk, from a large egg, whisked

Fondue

  • 85 g Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
    lub 85 g milk chocolate 40%, high quality chunks or chips
  • 30 g Valrhona chocolate, Manjari 64% dark chocolate (see Tip)
    lub 30 g dark chocolate 64%, high quality chunks or pieces
  • 115 g whipping cream
  • 60 g passion fruit purée
  • 30 g apricot liqueur
    lub 30 g apricot nectar
  • tropical fruit, to serve (e.g. mango, banana, pineapple, starfruit, kiwi, dragon fruit, papaya)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2230 kJ / 533 kcal
Białko
11 g
Węglowodany
62 g
Tłuszcz
27 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Błonnik
15 g
Sód
214 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy