Urządzenia i Akcesoria
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit (Metric)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
8 portions
Składniki
Brioche
-
bread flour plus extra to dust210 g
-
eggs, large2
-
egg yolks from large eggs4
-
sugar30 g
-
glucose syrup (see Tip)1 ½ tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
whole milk15 g
-
salt½ tsp
-
butter, unsalted diced, chilled, plus extra to grease90 g
-
egg yolk from a large egg, whisked1
Fondue
-
85 g milk chocolate, 40%, high quality chunks or chipsValrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)85 g
-
30 g dark chocolate, 64%, high quality chunks or piecesValrhona chocolate Manjari 64% dark chocolate (see Tip)30 g
-
whipping cream115 g
-
passion fruit purée60 g
-
30 g apricot nectarapricot liqueur30 g
-
tropical fruit to serve (e.g. mango, banana, pineapple, starfruit, kiwi, dragon fruit, papaya)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
214 mg
Białko
11 g
Kalorie
2230 kJ /
533 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
15 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
62 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut Dome with Strawberry and Meringue
Brak ocen
Habanero Butter
Brak ocen
Eggplant and Lentil Salad
40 min
Folded Herb Bread
Brak ocen
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix®️ Cutter)
Brak ocen
Gluten-Free Baking Powder
5 min
Concord Grape Pearls with Champagne (Bill Yosses)
40 min
Barbecue Butter
15 min
Ube Halaya Jam
2 godz. 10 min
White chocolate chip cookies
1 godz.
Gluten-free Chocolate Chip Shortbread
Brak ocen
Kelantan Noodle Soup
40 min