Bavaroise de beterraba com salmão fumado

Bavaroise de beterraba com salmão fumado

Brak ocen
Przygotowanie 1 godz. 15 min
Czas całkowity 5 godz. 20 min
6 doses

Składniki

Massa de parmesão
  • queijo parmesão cortado em pedaços
    60 g
  • farinha tipo 65
    100 g
  • manteiga cortada em pedaços
    100 g
  • sal
    2 pitadas de
Bavaroise de beterraba
  • folhas de gelatina neutra (9 g por folha)
    2
  • Água q.b. p/ hidratar
  • beterraba cortada em pedaços
    400 g
  • piripíri
    2 pitadas de
  • pimenta preta
    3 pitadas de
  • sal
    2 pitadas de
  • natas c/ 35% de gordura bem frias
    150 g
  • salmão fumado cortado em fatias finas (1-2 mm)
    200 g
  • Aneto só as folhas q.b. p / guarnecer

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 400 kcal / 1676 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 19 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 16 g
Sód 994 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...