Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Umplutura
- 20 g hribi uscați
- 2 căței de usturoi
- 1 linguriță măghiran, uscat
- 60 - 80 g ulei din sâmburi de struguri
- 2 foi de dafin, uscate
- 1 linguriță piper negru boabe
- ¼ linguriță sare de mare
Rulada de porc
- 1000 - 1200 g mușchi de porc, tăiat în 12 felii (1 cm grosime)
- 1 lingură sos de roșii
- 4 lingurițe muștar de Dijon
- 1500 g apă
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1108.6 kJ / 264 kcal
- Białko
- 36.6 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 12.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 203.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sos de fructe (coulis)
10p
Cremă de brânză în stil italian
4 Std. 10 Min
Mușchi de porc cu miere și ierburi aromate
4 Std. 10 Min
Piept de rață sous-vide
Ninguna valoración
Mini Panettone cu ciocolată și caise
2 Std. 30 Min
Batoane de pește
Ninguna valoración
Orez cu pui Hainan (cu capac pentru cuțit)
Ninguna valoración
Sos Bordelaise
55min
Pește slab sous-vide
Ninguna valoración
Burger de vită cu umplutură de brânză
40p
Chifteluțe în sos de roșii cu piure de cartofi
45p
Supplì (crochete romane cu orez)
50p