Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Panna cotta de caju
- 100 g zahăr brut de trestie
- ½ păstaie de vanilie, tăiată în bucăți (2 cm)
- 200 g caju crud
- 2 ½ linguriță agar-agar
- 1 lingură ulei de floarea soarelui
- 500 g apă
Sos de zmeură
- 30 g zahăr brut de trestie
- 200 g zmeură congelată, decongelată, zeama dată deoparte
- 20 g zeamă de lămâie (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1399 kJ / 333 kcal
- Białko
- 7.2 g
- Węglowodany
- 31.7 g
- Tłuszcz
- 19.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.1 g
- Błonnik
- 3.9 g
- Sód
- 11.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Guacamole
5 min
Pesto de busuioc cu nuci de macadamia și limetă
Brak ocen
Panna Cotta cu piersici și sirop de cimbru
6h 15min
Pavlova cu zmeură și așchii de ciocolată
4h 40min
Mousse de ciocolată și portocală
2h 20min
Smoothie de pepene galben, la bol
50 Min
Burger vegetarian din sfeclă roșie
3h 25min
Limonadă de caise și lămâi
Brak ocen
Pulpe inferioare de miel cu risoni și feta
3u. 50min
Rote Grutze (budincă de fructe de pădure)
2h 20min
Batoane granola cu merișoare și nuci de macadamia
Brak ocen
Mousse de ciocolată cu caramel sărat
45min