Panna cotta de nuci caju cu sos de zmeură
TM6 TM5 TM31

Panna cotta de nuci caju cu sos de zmeură

5.0 (1 ocena)

Składniki

Panna cotta de caju

  • 100 g zahăr brut de trestie
  • ½ păstaie de vanilie, tăiată în bucăți (2 cm)
  • 200 g caju crud
  • 2 ½ linguriță agar-agar
  • 1 lingură ulei de floarea soarelui
  • 500 g apă

Sos de zmeură

  • 30 g zahăr brut de trestie
  • 200 g zmeură congelată, decongelată, zeama dată deoparte
  • 20 g zeamă de lămâie (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 porție
Kalorie
1399 kJ / 333 kcal
Białko
7.2 g
Węglowodany
31.7 g
Tłuszcz
19.6 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Błonnik
3.9 g
Sód
11.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy