Urządzenia i Akcesoria
Panna cotta de nuci caju cu sos de zmeură
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 porții
Składniki
Panna cotta de caju
-
zahăr brut de trestie100 g
-
păstaie de vanilie tăiată în bucăți (2 cm)½
-
caju crud200 g
-
agar-agar2 ½ linguriță
-
ulei de floarea soarelui1 lingură
-
apă500 g
Sos de zmeură
-
zahăr brut de trestie30 g
-
zmeură congelată decongelată, zeama dată deoparte200 g
-
zeamă de lămâie (opcjonalnie)20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porție
Sód
11.3 mg
Białko
7.2 g
Kalorie
1399 kJ /
333 kcal
Tłuszcz
19.6 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
31.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
,,V'' de la Vegan
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Dovleac cu legume și bacon
30 min
Clătite din hrișcă
30 min
Mojito de zmeură
10 min
Pulpe inferioare de miel cu risoni și feta
3 godz. 50 min
Limonadă de căpșune
10 min
Salsa verde
10 min
Tarte cu vinete și brânză de capră cu ceapă caramelizată
1 godz. 15 min
Sangria cu zmeură și busuioc
40 min
Gulaș picant cu bere neagră
3 godz. 10 min
Batoane Cheesecake cu cartofi dulci
2 godz.
Panna cotta
6 godz. 15 min
Curry Massaman vegan cu vinete
Brak ocen