Urządzenia i Akcesoria
Pagáče
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
60 kusů
Składniki
-
1 kostka čerstvého droždí
-
70 gramů mléka
-
200 gramů brambor, moučných typ C, uvařených ve slupce a vychladlých
-
650 gramů polohrubé mouky
-
1 čajová lžička soli
-
20 gramů oleje
-
150 gramů tuku na pečení např. Hery, změklého
-
3 vejce
-
sůl, hrubá na posypání
-
kmín, celý na posypání
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 kus
Białko
1.4 g
Kalorie
267 kJ /
64 kcal
Tłuszcz
2.6 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
8.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Slané pečení
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Avokádovo-bazalkový dip
20 min
Mazancové těsto plněné klobásou
3 godz. 40 min
Knedlíčky s čokoládovou náplní a višňovou omáčkou
1 godz. 30 min
Rebarborovo-perníkový koláč
1 godz. 45 min
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Brak ocen
Bramborový závin s bylinkovou omáčkou mousseline
1 godz. 50 min
Žampióny plněné kysaným zelím
40 min
Selské bramborové placky se zelím
1 godz. 20 min
Grilovaná kapusta s majonézou z lososovitého pstruha
Brak ocen
Sýrové rolky á la Fornetti
45 min
Kuřecí terina s klobásou a anglickou slaninou
Brak ocen
Medovník
25 godz. 30 min