Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ Bund krause Petersilie, abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g Öl
- 2 - 3 TL Gulasch-Gewürzmischung, nach Geschmack
- 50 g Paprikamark
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 50 g Wasser
- 200 g Champignons, in Scheiben
- 350 g Paprika, gemischt, in mundgerechten Stücken
- 400 g Wiener Würstchen, in Scheiben
- 100 g Schmand
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1816 kJ / 434 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 36 g
- Błonnik
- 4.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Nudel-Schinken-Gratin
1h
Schnelles Pulled-Chicken-Gulasch
30 min
Tex-Mex-Nudeln
30 min
Gyros-Auflauf
1 godz. 20 min
Neue Kartoffeln mit Tomaten-Hack-Stippe
50 min
Wikinger-Nudel-Topf
35 min
Hähnchen in Zwiebel-Senfsauce
30 min
Schinken-Hack-Röllchen mit Nudeln
45 min
Bauerntopf zum Schlemmen
45 min
Cremig-bunter Gnocchitopf mit Salamistreifen
30 min
Gemüse-Kroketten-Auflauf mit Fleischbällchen
55 min
Malzbier-Bolognese
2h