Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g șalote, tăiate jumătăți
- 60 g ulei de măsline extravirgin
- 200 g spanac tânăr, proaspăt
- 2 prize sare
- 2 prize piper negru măcinat
- 6 felii muşchiuleţ de porc (aprox. 320 g)
-
6
felii jambon (aprox. 60 g)
lub 6 felii bacon, orice tip -
80
g vin de Marsala
lub 80 g vin dulce
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 856 kJ / 204 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 409 mg
Alternatywne przepisy
Lipii cu mușchi de vită și piure de fasole
5 Std. 15 Min
Pui cu sos cremos de boia
40min
Friptură aromată de miel
29h 50min
Cremă de brânză în stil italian
4 Std. 10 Min
Pui în sos de ardei gătit lent, cu orez
4 Std. 45 Min
Salsa dulce-acrișoară cu ardei
40min
Tarte cu vinete și brânză de capră cu ceapă caramelizată
1 Std. 15 Min
Spată de miel la cuptor, cu fenicul și sos dulce-acrișor
5 Std. 15 Min
Clătite cu jambon, ciuperci și brânză
1 Std. 20 Min
Antricot de vită sous-vide
2h 45min
Burgeri cu carne de porc gătită lent
4u. 50min
Pizza bianca cu anghinare și ulei de trufe
Brak ocen