
Urządzenia i Akcesoria
百搭藥燉素食鍋
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 7 godz. 5 min
4 人份
Składniki
-
中藥包 (百搭藥燉湯包,詳見要訣)1 包
-
生花生仁 ,洗淨,預先浸泡6小時100 克
-
綜合蔬菜 (例如:紅蘿蔔、杏鮑菇、猴頭菇),洗淨,切塊(約4公分)350 克
-
水1500 克
-
鹽 ,依個人口味調整或省略1 茶匙
Wartości odżywcze na 4 人份
Kalorie
757.3 kcal /
3166.1 kJ
Białko
37.6 g
Tłuszcz
39.6 g
Węglowodany
77.1 g
Błonnik
23.7 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Sód
157.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

冬令進補藥膳系列
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan