Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 包 中藥包 (百搭藥燉湯包,詳見要訣)
- 100 克 生花生仁 ,洗淨,預先浸泡6小時
- 350 克 綜合蔬菜 (例如:紅蘿蔔、杏鮑菇、猴頭菇),洗淨,切塊(約4公分)
- 1500 克 水
- 1 茶匙 鹽 ,依個人口味調整或省略
- Wartości odżywcze
- na 4 人份
- Kalorie
- 3166.1 kJ / 757.3 kcal
- Białko
- 37.6 g
- Węglowodany
- 77.1 g
- Tłuszcz
- 39.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 23.7 g
- Sód
- 157.5 mg