Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 克 肥牛片 ,选择厚度超过2毫米的
- 1 小撮 盐
- 1 小撮 现磨黑胡椒粉
- 10 克 柚子醋
- 40 克 美乃滋
- 5 克 芥末酱 (山葵),根据个人口味调节
- 500 克 水
- 130 克 米 ,提前水里浸泡1小时洗净沥干
- 70 克 小米 ,提前水里浸泡1小时洗净沥干
- 5 - 7 片 紫苏叶 ,切碎
- Wartości odżywcze
- na 1 一份食谱
- Kalorie
- 5137 kJ / 1229 kcal
- Białko
- 39.9 g
- Węglowodany
- 158.2 g
- Tłuszcz
- 49.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.4 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 636.2 mg