Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 克 猪肋排
- 100 克 米 ,需提前浸泡1小时洗净沥干
- 80 克 红薯 ,去皮,切2×2厘米块
- 6 颗 青菜 ,洗净
- 1 茶匙 玉米淀粉
- 1 小撮 盐
- 5 克 蚝油
- 5 克 花生酱
- 5 克 料酒
- 5 克 糖
- 1 瓣 蒜头 ,切片
- 1 片 姜 ,切丝
- 15 克 豆豉
- 5 克 油
- 600 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 一份食谱
- Kalorie
- 3854 kJ / 922 kcal
- Białko
- 34.4 g
- Węglowodany
- 114.8 g
- Tłuszcz
- 36.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 23.1 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 488.5 mg