Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 克 水
- 500 克 雞翅 ,切段
- 15 克 油
- 20 克 蒜頭 ,切片
- 50 克 醬油
- 100 克 可樂
- 1 隻 新鮮紅辣椒 ,拍扁 (opcjonalnie)
- 15 克 蔥 ,切段(約5公分)
- 10 克 麥芽糖
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1517.5 kJ / 313 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 9.3 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Tłuszcz nasycony
- 137 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 747 mg