Bolo de amêndoa com ovos-moles

Bolo de amêndoa com ovos-moles

4.8 18 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
12 doses

Składniki

Bolo
  • Manteiga q.b. p/ untar
  • sobras de pão partido em pedaços
    150 g
  • amêndoa c/ pele
    250 g
  • açúcar
    350 g
  • água
    250 g
  • ovos
    6
Ovos moles
  • água
    140 g
  • açúcar
    250 g
  • gemas de ovo
    8
  • Amêndoa laminada q.b. p/ guarnecer

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 402.6 kcal / 1684.6 kJ
Białko 9.1 g
Tłuszcz 15.1 g
Węglowodany 58 g
Błonnik 3.1 g
Tłuszcz nasycony 2.4 g
Sód 86.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...