Urządzenia i Akcesoria
Sauerkraut
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 96 godz.
5 portions
Składniki
-
head white cabbage (approx. 21 oz)1
-
2 tsp Himalayan saltsea salt2 tsp
-
cumin seeds2 tsp
-
juniper berries1 tsp
-
whole cloves5
-
water9 oz
-
lemon juice1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
0.3 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
125.4 kJ /
30 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
20 min
Sweet Cucumber Pickles (TM6)
48 godz. 20 min
Butter Buns with Lobster Seafood Salad
2 godz. 20 min
Seitan
40 min
Vegan Aioli Sauce
10 min
Thai Dressing
30 min
Vegetable trimming stock
2 godz.
Vegan Pistachio and Cardamom Ice Cream
12 godz. 20 min
Vegan "Crab" Cakes
1 godz. 10 min
Sauerkraut
168 godz. 35 min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45 min
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10 min