Urządzenia i Akcesoria
Spárga saláta paradicsommal és kecskesajttal
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 adag
Składniki
-
étolaj20 g
-
spárga, zöld (vékony részek), végek megnyesve, darabolva átlósan (3 cm)250 g
-
fokhagyma gerezd vékonyan szeletelve1
-
fenyőmag20 g
-
koktélparadicsom150 g
-
kristálycukor10 g
-
paradicsom, szárított, olajban lecsepegtetve (kb. 5-6 darab)50 g
-
rukkola levél80 g
-
lágy kecskesajt darabolva80 g
-
só¼ - ½ tk
-
bors, őrölt1 - 2 csipet
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 adag
Białko
5 g
Kalorie
837 kJ /
201 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Párolt zöldségek karfiolos hummusszal
Brak ocen
Vöröskáposzta-kókusz saláta
Brak ocen
Papaya-Lencse Saláta
Brak ocen
Füstölt lazacos saláta, avokádóval és királyrákkal
20 min
Bazsalikomos zöldségsaláta
10 min
Meleg burgonyasaláta (grillezett)
Brak ocen
Sertés szűzpecsenye rozmaringgal és zöld borssal
5 godz. 15 min
Currys kuszkusz saláta sárgarépával és csicseriborsóval
15 min
Lencsesaláta mentával
Brak ocen
Tavaszi zöld saláta grépfrúttal
Brak ocen
Green Goddess saláta
10 min
Citrus saláta mentás vinaigrette öntettel
30 min