Spárga saláta paradicsommal és kecskesajttal

Spárga saláta paradicsommal és kecskesajttal

5.0 2 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 adag

Składniki

  • étolaj
    20 g
  • spárga, zöld (vékony részek), végek megnyesve, darabolva átlósan (3 cm)
    250 g
  • fokhagyma gerezd vékonyan szeletelve
    1
  • fenyőmag
    20 g
  • koktélparadicsom
    150 g
  • kristálycukor
    10 g
  • paradicsom, szárított, olajban lecsepegtetve (kb. 5-6 darab)
    50 g
  • rukkola levél
    80 g
  • lágy kecskesajt darabolva
    80 g
  • ¼ - ½ tk
  • bors, őrölt
    1 - 2 csipet

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 adag

Białko 5 g
Kalorie 837 kJ / 201 kcal
Tłuszcz 16 g
Błonnik 1.9 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie