
Urządzenia i Akcesoria
Quinoa saláta gránátalmával és tökkel
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 adag
Składniki
-
pézsmatök meghámozva és darabokra vágva (2 cm x 5 cm)400 g
-
olívaolaj1 - 2 ek
-
juharszirup1 ek
-
szezámmag1 - 2 ek
-
víz700 g
-
só1 tk
-
feketebors, őrölt2 csipet
-
quinoa200 g
-
mandula30 g
-
kesudió, nyers30 g
-
avokádó olaj40 g
-
újhagyma tisztítva és harmadára vágva1
-
menta, friss csak levelek2 ág
-
citromlé20 g
-
juhar szirup½ ek
-
bébispenót, friss50 g
-
gránátalma csak maglepel (lásd javaslatok)1
Wartości odżywcze na 1 adag
Kalorie
607 kcal /
2505 kJ
Białko
13.9 g
Tłuszcz
34.8 g
Węglowodany
52 g
Błonnik
14.1 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Sód
579.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Vegán fogások
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
20 min
10 min
5 godz. 15 min
Brak ocen
Brak ocen
10 min
30 min
Brak ocen
35 min
30 min