Baby-friendly Mixed Veggie and Cheddar Egg Muffins
TM6 TM5

Baby-friendly Mixed Veggie and Cheddar Egg Muffins

4.4 ( 86 ocen )

Składniki

  • unsalted butter for greasing
  • 100 g Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)
  • 100 g cherry tomatoes washed, halved
  • 80 g red pepper washed, cut in pieces
  • 60 g button mushrooms washed, halved if large
  • 8 fresh basil leaves washed
  • 6 medium eggs
  • ⅛ tsp ground black pepper

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
79 kcal / 327 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
5.5 g
Węglowodany
1.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Sód
0.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy