Urządzenia i Akcesoria
Kapr ve vinné páře
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porce
Składniki
-
1 polévková lžíce provensálského koření
-
1 svazek petrželové natě
-
1 polévková lžíce mořské soli
-
400 gramů vody
-
150 gramů červeného vína
-
1 snítka rozmarýnu, sušeného, sekaného
-
1 snítka tymiánu, sušeného
-
1 snítka šalvěje, sušené, sekané
-
600 gramů brambora na čvrtky
-
600 gramů kapra 4 filety
-
50 gramů másla na 4 plátky
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
30.4 g
Kalorie
1777 kJ /
424 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
26.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Kouzla z páry
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Plněná rajčata
25 min
Krůtí prsa s rýží
1 godz. 5 min
Rybí špízy s bramborami a paprikovou omáčkou
1 godz.
Krůtí stehno ve slanině s bramborami
1 godz. 40 min
Kuřecí stehna na červeném víně a na houbách
45 min
Mořský ďas se zeleninou a bazalkou
30 min
Salát z krabích tyčinek a rýže
40 min
Kapr na modro
55 min
Kuřecí závitky s bramborami
1 godz. 20 min
Králičí filet se slaninou a kuskusem z brokolice
1 godz.
Čočková sekaná
6 godz. 20 min
Kapr vařený v páře
55 min