Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cake
- 250 g di nocciole
- 150 g di cioccolato fondente, a pezzi (3 cm)
- 200 g di zucchero
- 125 g di burro, non salato, morbido
- 120 g di farina bianca
- 4 tuorli d'uovo
- 1 ½ cucchiaino di lievito in polvere
- 2 pizzico di sale
- 4 di albumi d'uovo
Decorazioe
- 100 g di panna intera
- 80 g di uva, rosa
- 1 cucchiaio di zucchero
- 1 pera, a fettine (5 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 339 kJ / 1409 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 23 g
Alternatywne przepisy
Biscotti al vin brûlé
2h 40min
Esperienza culinaria
2h
Senape di fichi
1h
Insalata di couscous
50 min
Chips croccanti con guacamole
1h
Corona dei Re Magi
2h 15min
Panpepato lucernese
55 min
Focaccine fantasia
2u. 5min
Torta di Linz
Keine Bewertungen
Pollo al miele e lime con riso
40 min
Cake bagnata all'arancia
1 godz. 30 min
Treccia bernese
1 godz. 45 min